Vacancy

Vindkraftstekniker

Read more

Är du vår nya medarbetare i Skänninge med omnejd? Vi behöver förstärka vårt team med en vindkrafttekniker till vår kollega.

Vill du bli en del av ett gott gäng med glimten i ögat för att utföra service och underhåll på vindkraftverk? Som vindkraftstekniker planerar du dagen och löser tillsammans med din kollega problem för våra kunder. Allt ifrån service till avancerad felsökning.

Vår huvuduppgift är att se till att våra kunder får professionell service och att vindkraftverken hos CWS ger högsta möjliga elproduktion.

Vi söker
För att trivas som vinkraftstekniker hos oss på CWS tror vi att du är en person som är noggrann, strukturerad och flexibel. Relationer till kunder och kollegor är viktigt för oss därför ser vi att du är utåtriktad och har lätt för att skapa relationer. Att ta egna initiativ och ha en professionell inställning till ditt arbete anser vi vara en viktig egenskap för ditt jobb som vindkraftstekniker hos oss.

Vi är ett väl sammansvetsat gäng och de som jobbar hos oss idag uppskattar friheten och ansvaret i att kunna påverka planeringen av arbetet och omväxlingen i att jobba med olika fabrikat i olika områden.

Arbetet sker till stor del på hög höjd vilket innebär att du kommer att genomgå läkarundersökning för höghöjdsarbete. En god fysik är en förutsättning för att klara arbetet.

Bra om du har utbildning / erfarenhet som vindkrafttekniker, elektriker eller liknande. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet inom vindkraftteknik eller elteknik. CWS står för säkerhetsutbildning och kontinuerlig vidareutbildning.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är också en van datoranvändare då all övervakning och rapportering är datoriserad. Du måste ha minst B-körkort och BE / C är meriterande.

Tjänsten kan innebära en del resande med övernattningar och flexibilitet vad det gäller resor och arbetstider ett krav.

Arbetet är en heltidstjänst och lön sätts efter överenskommelse. Information om företaget hittar Ni på vår hemsida www.connectedwind.se.

Vid frågor kontakta:  Tobias Hjortmark 010-45 40 643 Tobias.Hjortmark@connectedwind.com

Vi vill ha din ansökan med meritförteckning via e-post till: Jessica.Englund@connectedwind.com

Märk din ansökan med ”Vindkrafttekniker Skänninge”
Intervjuer sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan redan idag.