Vacancy

HR Business, People & Culture Manager

Read more

HR Business, People & Culture Manager

Bliv en del af Connected Wind Services

Connected Wind Services leder efter en HR Business, People & Culture Manager, som kan etablere og udvikle virksomhedens HR-funktion. Hvis det er dig, bliver du en central sparringspartner for ledelsen og en del af et dedikeret team med en bæredygtig mission.

Professionel servicepartner med bæredygtig mission

Connected Wind Services er en uafhængig servicepartner til vindmølleindustrien. Dedikeret til at fremme overgangen til bæredygtig energi leverer virksomheden effektive og fleksible serviceløsninger for at optimere driften af vindmøller – begge dele på baggrund af indgående viden og erfaring kombineret med progressiv tænkning.

I forbindelse med et virksomhedens fokus på offshore-markedet leder Connected Wind Services efter en HR Business, People & Culture Manager, som kan stå i spidsen for at etablere en stærk HR-funktion for hele organisationen – men med særligt fokus på offshore samt de forskellige typer arbejdslovgivning og jurisdiktioner, der følger med.

Hvis det er dig, vil du få en bred portefølje af ansvarsområder inden for business partnering, talent management og operationel HR og kan i den forbindelse blandt andet se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Udvikle, konceptualisere, kommunikere og skalere virksomhedens HR-strategi og være en tæt strategisk sparringspartner for ledelsesteamet herunder yde support og rådgivning
  • Etablere og vedligeholde HR-politikker og -procedurer og sikre overensstemmelse med relevant lovgivning og CWS’ virksomhedspolitikker
  • Sikre effektiv og rettidig rekruttering til nøglepositioner i virksomheden
  • Sikre, at virksomhedens kompensationspakker er konkurrencedygtige på markedet og i overensstemmelse med CWS’ overordnede praksis
  • Sikre at HR-processer (dvs. succession, løn, præstationssamtaler, udviklingsplaner) udføres i tide og i henhold til rette standard
  • Human Ressource Development herunder definere og opfylde virksomhedens lærings- og udviklingsbehov
  • Udvikle Diversity & Inclusion initiativer og arbejde strategisk med employer branding
  • Sikre den påkrævede governance i forhold til HR-ledelse såsom udvikling af business cases for øget antal medarbejdere, ændringer i løn mm.
  • Administrere personaleplan og udarbejde prognoser og budgetter

Du får base på virksomhedsdomicilet i Skødstrup nær Aarhus. Med reference til CFO, Morten Lund, bliver du en nøglespiller i udviklingen af Connected Wind Services etablering på offshore markedet og en strategisk sparringspartner i relation til virksomhedens målsætning om fortsat skalering – en rejse som indebærer, at der skal arbejdes med ledelse, HR-koncepter, organisation og kultur på tværs af virksomheden.

Motiverende og analytisk HR-ekspert

Vi er på udkig efter en proaktiv HR Business, People & Culture Manager med en veludstyret og bred HR-værktøjskasse – både i relation til generelle og juridiske HR-problematikker. Din tilgang til dit arbejde er præget af selvstændighed, omhyggelighed, præcision, analyse og ikke mindst flair for kontinuerlige forbedringer.

Som person er du samarbejdsorienteret, kommunikativ og motiverende. I kombination med din HR-ekspertise, dine analytiske konceptuelle færdigheder og din gennemslagskraft formår du at sætte retningen og implementere de rette initiativer på dit felt.

Du kommer med en relevant uddannelsesbaggrund på minimum bachelorniveau kombineret med solid erfaring fra en lignende rolle. Har du erfaring med HR fra en international koncern, kommer du ekstra godt fra start i stillingen, da du får brug for din indgående forståelse for forskellige typer af ansættelsesret og et komplekst arbejdsmæssigt og juridisk setup.

IT-mæssigt har du kendskab til Office-pakken og til et eller flere HR-systemer, og kommunikativt begår du dig på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Høj ekspertise og levende kultur

Connected Wind Services er den største uafhængige serviceudbyder af service og vedligeholdelse på landvindmøller og vindmølleparker i Danmark. Fra hovedkontoret i Skødstrup, Aarhus, og med mere end 20 teams af teknikere udstationeret i hele landet servicerer, vedligeholder, optimerer og overvåger virksomheden +950 møller.

Dine kommende 80 dedikerede kolleger deler virksomhedens mission om at bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at sikre optimal drift og maksimal udnyttelse af vindenergiressourcerne – og om at være den foretrukne partner for vindmølleejere og -operatører med udgangspunkt i bæredygtige løsninger, avancerede teknologier, høj ekspertise, fleksible serviceaftaler og 24/7 overvågning.

Kulturen er levende og nysgerrig, og tonen er åben og uformel. Som den nye HR Business, People & Culture Manager vil du opleve, at der i virksomheden er et højt tempo, rig mulighed for udvikling og stor villighed til at samarbejde.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du meget velkommen til at kontakte os på HR Business, People & Culture Manager til Connected Wind Services (humantrust.dk)

Stillingen søges ved at sende dit CV samt beskrive din motivation for at ansøge, inkl. hvad du specifikt brænder for ved det pågældende job til HR Business, People & Culture Manager til Connected Wind Services (humantrust.dk)