Vacancy

Vindkraftstekniker i Mora

Read more

Är du vår nya medarbetare i Mora med omnejd?

Som vindkraftstekniker planerar du dagen och löser tillsammans med din kollega problem för våra kunder.

I takt med vår tillväxt vill vi stärka upp våra team med ytterligare vindkrafttekniker i Mora området

Som vindkraftstekniker utför du service och underhåll av vindkraftverk. Även besiktningar och kontroller av vindkraftverk och transformatorstationer kan bli aktuellt. Arbetet är huvudsakligen förlagt till Dalarna men periodvis kan det bli aktuellt att arbeta även i andra delar av landet om behov uppstår.

Arbetet sker till stor del på hög höjd vilket innebär att du måste genomgå läkarundersökning för höghöjdsarbete. En god fysik är en förutsättning för att klara arbetet.

Vi söker vindkrafttekniker som i första hand har erfarenhet från branschen, men även personer med liknande yrkeserfarenhet såsom elektriker eller liknande. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet inom vindkraftteknik eller elteknik. CWS står för säkerhetsutbildning och kontinuerlig fortbildning.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är också en van datoranvändare då all övervakning och rapportering är datoriserad. Du måste ha minst B- körkort och BE/C är meriterande. Relationer med våra kunder är viktigt för oss, därför bör du vara utåtriktad och ha lätt att skapa goda kontakter.

Arbetet är en heltidstjänst och lön sätts efter överenskommelse. Information om företaget och tjänsten hittar Ni på vår hemsida www.connectedwind.se.

Vid frågor kontakta:  Tobias Hjortmark, 010-45 40 643 Tobias.Hjortmark@connectedwind.com

Alt Björn Carlsson Site Manager Dalarna, 070-3779251 Björn.Carlsson@connectedwind.com

Vi vill ha din ansökan med meritförteckning via e-post till: Jessica.Englund@connectedwind.com.

Märk din ansökan med ”Vindkrafttekniker Mora”. Intervjuer sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan redan idag.